Pop up bar – koncept koji obožava kupole

Pop up bar je privremeni bar koji se postavlja na određenom mjestu na ograničeno vremensko razdoblje. Može se postaviti uz restoran ili kafić, kao i na festivalu ili čak u dvorištu. Pop-up barovi popularan su trend u ugostiteljskoj industriji i izvrstan su način da svom kafiću ili restoranu dodate malo uzbuđenja i novosti.

5 prednosti pop up barova:

Fleksibilnost: Pop-up barovi daju vam fleksibilnost da testirate nove koncepte i ideje na različitim lokacijama. To vam omogućuje da vidite što funkcionira, a što ne prije nego što se posvetite trajnom prostoru.

Isplativost: Postavljanje Pop-up bara je isplativ način za ulazak na tržište i testiranje prije nego što se obvežete na dugoročni zakup.

Kreativnost: Pop-up bar omogućuje vam da budete kreativni i isprobavate nove stvari. Možete eksperimentirati s različitim temama, jelovnicima i događajima kako biste vidjeli što se sviđa vašim klijentima.

Povećana vidljivost: Pop-up bar može pomoći u povećanju vidljivosti vašeg brenda. Omogućuju vam da dođete do novih kupaca i postanete izloženi u ciljanim područjima.

Jedinstveno iskustvo: Pop-up barovi nude jedinstveno iskustvo koje kupci ne mogu dobiti u tradicionalnom baru ili restoranu. Često su tematski i nude jedinstvenu atmosferu koju će kupci pamtiti.

Pop-up bar u geodezijskoj kupoli

1. Swanky Monkey Garden, Zagreb (Hrvatska), Kupola 7

Pop up bar

2. Rougemarin Restaurant, Zagreb (Hrvatska), Wizdome gazebo

3. Bevog Brewery, Bad Radkersberg (Austrija), Kupola 9

 

Pop-up barovi su sjajan način da svom baru ili restoranu dodate malo uzbuđenja i novosti. Oni su isplativi, fleksibilni i omogućuju vam da budete kreativni i isprobavate nove stvari.  Mogu pomoći povećati vidljivost vašeg brenda i ponuditi jedinstveno iskustvo koje kupci ne mogu dobiti u tradicionalnom baru ili restoranu. S gore navedenim primjerima možete nadograditi vašu ideju te stvoriti uspješan koncept.

Info

Mjesto
Around the world
Datum
16.1.2023
Broj kupola
10

Zatražite ponudu

loader logo

Koristimo kolačiće kako biste mogli vidjeti web stranicu te za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Više o pravilima privatnosti pročitajte ovdje.