Pop up bar – koncept koji obožava kupole
Pop up bar je privremeni bar koji se postavlja na određenom mjestu na ograničeno vremensko razdoblje. Može se postaviti uz restoran ili kafić, kao i na festivalu ili čak u dvorištu. Pop-up barovi popularan su trend u ugostiteljskoj industriji i izvrstan su način da svom kafiću ili restoranu dodate malo uzbuđenja i novosti.
5 prednosti pop up barova:
Fleksibilnost: Pop-up barovi daju vam fleksibilnost da testirate nove koncepte i ideje na različitim lokacijama. To vam omogućuje da vidite što funkcionira, a što ne prije nego što se posvetite trajnom prostoru.
Isplativost: Postavljanje Pop-up bara je isplativ način za ulazak na tržište i testiranje prije nego što se obvežete na dugoročni zakup.
Kreativnost: Pop-up bar omogućuje vam da budete kreativni i isprobavate nove stvari. Možete eksperimentirati s različitim temama, jelovnicima i događajima kako biste vidjeli što se sviđa vašim klijentima.
Povećana vidljivost: Pop-up bar može pomoći u povećanju vidljivosti vašeg brenda. Omogućuju vam da dođete do novih kupaca i postanete izloženi u ciljanim područjima.
Jedinstveno iskustvo: Pop-up barovi nude jedinstveno iskustvo koje kupci ne mogu dobiti u tradicionalnom baru ili restoranu. Često su tematski i nude jedinstvenu atmosferu koju će kupci pamtiti.
Pop-up bar u geodezijskoj kupoli
1. Swanky Monkey Garden, Zagreb (Hrvatska), Kupola 7
2. Rougemarin Restaurant, Zagreb (Hrvatska), Wizdome gazebo
3. Bevog Brewery, Bad Radkersberg (Austrija), Kupola 9
Pop-up barovi su sjajan način da svom baru ili restoranu dodate malo uzbuđenja i novosti. Oni su isplativi, fleksibilni i omogućuju vam da budete kreativni i isprobavate nove stvari. Mogu pomoći povećati vidljivost vašeg brenda i ponuditi jedinstveno iskustvo koje kupci ne mogu dobiti u tradicionalnom baru ili restoranu. S gore navedenim primjerima možete nadograditi vašu ideju te stvoriti uspješan koncept.