featured wizdome

Dnevni rituali

U restoranu, vrtu ili na plaži

featured festivali

Festivali

Scenski krovovi

featured barovi

Barovi

Poslužujte sa stilom

featured kongresi

Kongresi

Prostor za konferencije unutar 72 sata

featured eventi

Eventi

Učinite ih spektakularnim

Kupola 7

Glamping

Luksuz u divljini

Kunemo se u kupolu

Kad trebate krov nad glavom koji se lako i brzo postavlja, ispitan je u teškim vremenskim uvjetima, stabilan, siguran i jak – trebate geodetsku kupolu. Sastavljene su od niza trokuta koji tvore pet osmina ili jednu polovinu geodetske sfere, što ih čini visokootpornim na sile poput snježnih pokrivača, potresa, vjetra, čak i tornada

Ispitali smo ih visoko u planinama i na udaljenim otocima kao krovove, pozornice, barove i glamping smještaj. Pokazale su se izdržljivima i održivima. Dolaze u raznim bojama (crnoj, bijeloj, prozirnoj – ili kojoj poželite). Ako vašem hotelu nedostaje konferencijski prostor ili bar na plaži – za to postoji kupola. Možete ih povezati tunelima ili staviti vrata za zaštitu od kiše i vjetra. Spojite kupolu s drugom kupolom ili na krov u bilo kojoj konfiguraciji.

Naši projekti

We have been nothing but pleased with the quality of the products and the excellent service we have received from KUPOLE.

Matti Jykylä

Chairman / Sun Effects

Quality of the products and the excellent service!

Mate Balota

pjesnik s kamena

loader logo

Koristimo kolačiće kako biste mogli vidjeti web stranicu te za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Više o pravilima privatnosti pročitajte ovdje.