O nama

O nama

O nama

Kupole – bolje od šatora d.o.o. tvrtka je koja se bavi proizvodnjom, iznajmljivanjem i prodajom geodetskih kupola, a osnovana je u Zagrebu 2011. godine. Osnivanju tvrtke prethodile su tri godine istraživanja i razvoja proizvoda, a sve komponente istih proizvedene su isključivo na domaćem tržištu.

Ključne riječi našeg poslovanja

Jedini smo proizvođač geodetskih kupola u svijetu čiji svi modeli mogu biti sastavljani kao cjelovita zatvorena kupola, ali i kao poluotvoreni koncertni krov. Ovaj originalni koncept pokazao se iznimno uspješnim, posebno u ljetnim mjesecima.

Kvaliteta
100%
Održivost
100%
Usluga
100%

Naši proizvodi

Konstrukcija naših kupola izrađena je od iznimno čvrstih komponenti, optimizirana je za izdržavanje iznimno visokih opterećenja, a naša praktična promišljanja njezine funkcionalnosti dovela su do posve originalnoga modularnog pristupa izradi geodetske konstrukcije. Membrane su ključna estetska i funkcionalna komponenta naših proizvoda te smo njihovu razvoju posvetili posebnu pažnju. Naše membrane izrađene su od materijala vrhunske kvalitete i uključuju čitav niz patenata koji unapređuju njihovu estetiku i funkcionalnost, kao i praktičnost pri upotrebi i održavanju.

Razvijali smo naše proizvode prateći trendove na tržištu, te u skladu s time dizajnirali posebne proizvode za različite segmente poslovanja. Tako je nastao KingDome – prva hrvatska glamping kupola. Kingdome je kupola opremljena luksuznom kuhinjom, kupaonicom i vrhunskim dizajnerskim namještajem domaće proizvodnje te je zamišljena kao gotov prerađeni montažni objekt za turistički smještaj. Čvrstoća, mogućnost sklapanja na gotovo bilo kojoj lokaciji, vrhunski dizajn i visoka dorađenost svih funkcionalnih i estetskih detalja samo su neke od prednosti ovog proizvoda u glamping turizmu.

Postanite zastupnik

Tražimo prodajne predstavnike kako bismo proširili našu djelatnost na međunarodnom tržištu i predstavili naša inovativna rješenja diljem svijeta. Naša želja je stalan, umjeren rast poslovanja podarivanjem na nova tržišta i snažnija prisutnost na postojećim tržištima.

Prednosti za naše zastupnike

  • Ekskluzivan zastupnički ugovor s dodatnim pogodnostima u prvoj godini poslovanja
  • Fantastične mogućnosti prihoda od visokobudžetnih projekata
  • Prepoznatljivost kvalitete i podrška etabliranog lidera u industriji
  • Rad s vrhunskim proizvodima ogromnoga tržišnog potencijala

Što tražimo

  • Sposobnost pridobivanja novih klijenata
  • Sposobnost opskrbe lokalnih klijenata
  • Sposobnost rukovanja projektima u zadanim rokovima
  • Poželjno iskustvo u srodnoj industriji – skladištenju, logistici i izgradnji privremenih montažnih objekata
  • Stalno praćenje trendova lokalnog tržišta

Obratite nam se odmah

Pokrenite vlastito poslovanje kao zastupnik jednog od vrhunskih proizvođača geodetskih kupola ili proširite već postojeću ponudu s novim pouzdanim brendom.

Naši projekti

Odraz kvalitete i uspjeha naši su zaposlenici. Od ideje do realizacije, zajamčena je potpuna predanost projektu tijekom čitave izvedbe što potvrđuju brojni zadovoljni korisnici naših proizvoda i usluga.

loader logo

Koristimo kolačiće kako biste mogli vidjeti web stranicu te za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Više o pravilima privatnosti pročitajte ovdje.