Leteći Jaguar

Jedan od najzanimljivijih projekata koji smo realizirali bio je projekt Jaguar E-pace u prosincu 2017. Na terasi zagrebačkog hotela Esplanade spojili smo robusnost naše geodetske konstrukcije i eleganciju novog modela Jaguara, što je rezultiralo atraktivnom promocijom te velikom promocijskom kampanjom.

Sam početak projekta sastoji se u činjenici da je novi Jaguar E-pace uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao prvi kompaktni SUV koji je izveo luping od 270 stupnjeva, dužine otprilike 15 metara.

Promotori su htjeli javnosti predstaviti novi E-pace model imitirajući pokret izvođenja lupinga kojime je ostvario Guinnessov rekord. Prihvatili smo izazov te izvanrednim radom naših inženjera ispunili njihova očekivanja.

Ovaj projekt ne predstavlja samo robusnost i izdržljivost naših konstrukcija već i niz mogućnosti koje se mogu postići s našim proizvodima. Ispitali smo statičke izračune naše konstrukcije vješanjem Jaguara težine 2300 kg, a postupak montaže i demontaže izveden je unutar svih standarda sigurnosti i kvalitete.

Ovaj projekt predstavlja sjajno iskustvo za nas i spremni smo za nove izazove.

Leteći Jaguar

Info

Mjesto
Terasa Hotela Esplanade, Zagreb
Datum
11. – 18. prosinca 2017.
Broj kupola
3

Korišteni proizvodi

Zatražite ponudu

loader logo

Koristimo kolačiće kako biste mogli vidjeti web stranicu te za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Više o pravilima privatnosti pročitajte ovdje.