Kako preživjeti u ugostiteljstvu u vrijeme “novog normalnog”?

U većini zemalja stanje je najlakše opisati jednom riječju – nepredvidljivo. Popularni izraz koji svakodnevno čujemo, takozvano novo normalno, čini se neizbježnim i u narednim mjesecima.

Jedan od sektora koji je posebno pogođen aktualnim stanjem na tržištima je sektor ugostiteljstva, a prema nekim istraživanjima 40% ugostitelja u Hrvatskoj ne očekuje da će opstati do proljeća 2021.

Covid19 nažalost je onaj eksterni faktor u poslovanju za koji su se mnogi nadali da se nikad neće pojaviti, i zato nas je sve zatekao i postavio nove izazove u traženju pravih odgovora i rješavanju dosad nepoznatih situacija. Jedno od glavnih pitanja koje si zasigurno postavljate i vi je kako dalje?

Kupola 7

Kakva vam rješenja mi nudimo?

Kao što je za očekivati, uglavnom ne postoje jednostavni odgovori na složena pitanja. S druge strane, postoji niz poduzimanja koja mogu riješiti poteškoće koje su nas zadesile, pritom ne čekajući pomoć države.

Često se tijekom povijesti ponavlja misao da je vrijeme kriza vrijeme za iskorištavanje prilika koje se nekad nisu činile izglednima. Razvijanje novih proizvoda,  više nego ikad – strateško biranje dugoročnih marketinških rješenja, testiranje vlastite snalažljivosti, prilagodljivosti i upornosti, sada su posebno naglašene teme koje se svakog radnog dana postavljaju kao izazovi u gotovo svim industrijama.

Ono što smo mi kao poduzeće ponudili su rješenja koja su najpogodnija za razdoblja kada su značajnija poslovna izlaganja u području promocije ipak više iznimka nego pravilo.

featured wizdome

Tijekom posljednjih mjeseci pokazalo se da su naša najtraženija rješenja Kupole promjera 7 i 9 metara, kao i njihove izvedenice u obliku koncertnih krovova te naš novi proizvod WizDome gazebo.

Zašto su baš ti proizvodi najtraženiji?

U razgovoru s našim klijentima pokazalo se nekoliko glavnih razloga:

  • mogućnost organiziranja događaja s manjim brojem ljudi
  • smanjeni unutrašnji kapaciteti postojećih objekata
  • mogućnost organizacije manjih korporativnih događaja
  • potreba za izdvojenim (satelitskim) natkrovljenim zonama u svakodnevnom korporativnom poslovanju, a s obzirom na epidemiološke preporuke
  • fleksibilnost u terminima i trajanju najma
  • osvježenje na tržištu i povoljna opcija za VIP prostore (WizDome gazebo)

Kupola 7 može komotno primiti više od 50 ljudi, a u doba novog normalnog taj se broj može smanjiti prema aktualnim mjerama.  Može se postaviti kao pomični objekt koji je zimi moguće grijati, jednostavno ventilirati i kontrolirati popunjenost kapaciteta. Osim što se možete kupiti, može se i iznajmiti.

featured wizdome

WizDome gazebo naš je najnoviji i najmanji proizvod, vrlo specifičan zbog svojeg zanimljivog dizajna, drvene konstrukcije i iznimno brzog montiranja, čak ispod 30 minuta. Predstavlja rješenje koje, uz ljetnu s tekstilnim pokrovom, ima i zimsku verziju s PVC ceradom. Izvrstan je izbor za pojedince, restorane, ali i za organizatore događanja. Trenutno je dostupan samo za kupnju.

gricevanje

Tko već koristi naša rješenja?

Izvrstan primjer iskorištavanja trenutne situacije, uz poštivanje zdravstveno preventivnih uputa, zagrebački je restoran RougeMarin koji je WizDome gazebo uklopio u svoj koncept kako bi tijekom cijele ljetne sezone privukao posjetitelje u svoj „Pivski vrt“.

Izvrsnom komunikacijom i marketinškim ulaganjima uspjeli su zadovoljiti trenutne potrebe i stabilizirati posjećenost, te zainteresirati posjetitelje koji su žudjeli za takvim konceptima.

featured barovi

Nadamo se da će vas neke od ovih ideja inspirirati da se odvažite u realizaciji vlastitih.
Pošaljite nam upit preko kontakt forme te ćemo se potruditi da se i vaši projekti brzo i efikasno realiziraju.

Sretno u novim projektima!

Kako preživjeti u ugostiteljstvu u vrijeme
Kako preživjeti u ugostiteljstvu u vrijeme
Kako preživjeti u ugostiteljstvu u vrijeme

Gebrauchte produkte

Fordern Sie ein angebot an

loader logo

Koristimo kolačiće kako biste mogli vidjeti web stranicu te za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Više o pravilima privatnosti pročitajte ovdje.