!!! prevesti Gričevanje – gdje je sve počelo

Gričevanje je open-air festival urbane glazbe i kulture koji se održavao od 2011. do 2015. godine, prvotno u zimskom razdoblju, a zatim u proljeće i jesen na Tuškancu i platou Gradec. Organizator festivala, tvrtka Kupole.hr (bolje od šatora d.o.o.), identitet događaja temeljio je na kupolama kao primarnom elementu, a ono je bilo nadahnuto i ikonografijom i estetikom Gričke vještice. Uz glazbeni program, festival je isprva imao i popratni sadržaj u vidu Vještičjeg sajma, Magija bara, Bubble bara itd. koji je tijekom godina, što zbog promjene termina održavanja, što zbog drugih čimbenika, polagano nestajao da bi se u zadnjim godinama zbog logističkih poteškoća i potpore grada priveo kraju.

Glavni cilj festivala bio je predstavljanje naših kupola širokoj javnosti te predstavljanje nas kao nove tvrtke na tržištu s inovativnim proizvodima i uslugama kako bismo skrenuli pažnju svim zainteresiranim sudionicima. Ovakav oblik prvotne promocije nove tvrtke riskantan je potez, ali ujedno predstavlja „odskočnu dasku“ za daljnje poslovanje.

Gričevanje – ahol minden kezdődött
Gričevanje – ahol minden kezdődött
Gričevanje – ahol minden kezdődött
Gričevanje – ahol minden kezdődött
Gričevanje – ahol minden kezdődött

Info

Helyszín
Gornji grad, Zagreb
Dátum
2011. – 2015.
Dómok száma
6

Árajánlat kérése

loader logo

Koristimo kolačiće kako biste mogli vidjeti web stranicu te za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Više o pravilima privatnosti pročitajte ovdje.