a

Lorem ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit dolor sit amet.

Konferencijska kupola na HOW festivalu Zadar

S našim kupolama smo u rujnu 2017. bili dio prvog izdanja HOW Festivala (Hotel Operations Weekend) održanog u Zadru, u hotelu Falkensteiner. Cilj festivala bio je okupiti predstavnike turizma i hotelijerstva iz cijele regije, predstaviti međunarodne trendove u hotelijerstvu i primjere dobre prakse, te osigurati zabavu i umrežavanje sudionika.

Kupola 14, postavljena uz hotelski kompleks, služila je kao dodatna dvorana za panel-predavanja kapaciteta do 150 sudionika u postavu amfiteatra. Neuobičajen tip postava s pozornicom za paneliste u sredini dvorane stvara pozitivno okruženje među sudionicima te potiče bolju interakciju i razmjenu ideja.

Nakon završetka dnevnog programa, u dvorišnom prostoru hotela Falkensteiner prvu je večer organiziran party gdje su brojni izlagači predstavili svoje proizvode i usluge. Bar 5 kao uslužni objekt pruža pristup gostima s opsegom šanka od 360 stupnjeva, a da pritom osigurava nesmetani rad zaposlenicima unutar objekta. Krov 5 druga je inačica iz Serije 5, idealan za nastup 1 – 2 izvođača. Estetski se uklopio u ambijent hotela, a pritom zadržao istaknutost pozornice.

Info

Mjesto:
Petrčane, Zadar
Datum:
28. – 29. Rujna 2017.
Br. Kupola:
3

Korišteni proizvodi

Zatražite Ponudu