a

Lorem ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit dolor sit amet.

Image Alt

O nama

O Nama

Kupole – bolje od šatora d.o.o. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom, iznajmljivanjem i prodajom geodezijskih kupola, a osnovana je u Zagrebu 2011. godine. Osnivanju tvrtke prethodilo je tri godine istraživanja i razvoja proizvoda, a sve komponente istih proizvedene su isključivo na domaćem tržištu.

Ključne riječi našeg poslovanja

Jedini smo proizvođač geodezijskih kupola u svijetu čiji svi modeli mogu biti sastavljani kao cjelovita zatvorena kupola, ali i kao poluotvoreni kocertni krov. Ovaj originalni koncept pokazao se iznimno uspješan, pogotovo u ljetnim mjesecima.

Kvaliteta 0
Održivost 0
Usluga 0

Naši Proizvodi

Konstrukcija naših kupola izrađena je od iznimno čvrstih komponenti, optimizirana je za izdržavanje iznimno visokih opterećenja, a naša praktična promišljanja njezine funkcionalnosti dovela do posve originalnog modularnog pristupa izradi geodezijske konstrukcije. Membrane su ključna estetska i funkcionalna konašimponenta ovog proizvoda, te smo njihovom razvoju posvetili posebnu pažnju. Naše membrane izrađene su od materijala vrhunske kvalitete i uključuju čitav niz patenata koji unapređuju njihovu estetiku i funkcionalnost, kao i praktičnost pri korištenju i održavanju.

Prateći trendove na tržištu razvijali smo naše proizvode, te u skladu s time dizajnirali posebne proizvode za različite segmente poslovanja. Tako je nastao KingDome – prva hrvatska glamping kupola. Kingdome je kupola opremljena luksuznom kuhinjom i kupaonicom i vrhunskim dizajnerskim namještajem domaće proizvodnje te je zamišljen kao prefabricirani montažni objekt za turistički smještaj. Njegova čvrstoća, mogućnost sklapanja na gotovo bilo kojoj lokaciji, vrhunski dizajn i visoka dorađenost svih funkcionalnih i estetskih detalja, samo su neke od prednosti ovog proizvoda u glamping turizmu.

Postanite Zastupnik

Tražimo prodajne predstavnike kako bi proširili našu djelatnost na međunarodnom tržištu, te predstavili naša inovativna rješenja diljem svijeta. Naša želja je stalan, umjeren rast poslovanja prodorivanjem na nova tržišta i snažnija prisutnost na postojećim tržištima.

Prednosti za naše zastupnike

ekskluzivan zastupnički ugovor sa dodatnim pogodnositma u prvoj godini poslovanja

fantastične mogućnosti prihoda od visoko budžetnih projekata

prepoznatljivost kvalitete i podrška dobro etabliranog lidera u industriji

rad sa vrhunskim proizvodima ogromnog tržišnog potencijala

Što tražimo

sposobnost postizanja i opskrbre lokalnih klijenata

sposobnost rukovanja projektima u zadanim rokovima

poželjno iskustvo u srodnoj industriji - skladištenju, logistici i izgradnji privremenih montažnih objekata

kontinuirano praćenje trendova lokalnog tržišta

Kontaktirajte nas odmah

Pokrenite vlastito poslovanje kao zastupnik jednog od top proizvođača geodezijskih kupola, ili proširite već postojeću ponudu sa novim pouzdanim brand-om.


Naši projekti

Odraz kvalitete i uspjeha su naši zaposlenici. Od ideje do realizacije, predanost projektu sa svih aspekta izvedbe je garantirana, što potvđuju brojni zadovoljni korisnici naših proizvoda i usluga.