Kingdome

Kingdome je glamping kupola promjera 7 m.

Pogodna je za sve vrste terena, a svojom estetikom i izdržljivošću stvara preduvjete za savršeni boravak na lokaciji daleko od civilizacije.

Glamping ili glamurozno kampiranje postalo je sve popularniji način za uživanje na otvorenom u udobnosti i stilu. Jedan od najunikatnijih i vizualno najljepših oblika glampinga je geodetska kupola. Ove kupole sastavljene su od trokutastih panela koji su sastavljeni da tvore sferičnu strukturu, pružajući snažan i stabilan okvir koji može izdržati elemente. Geodetske kupole imaju futuristički izgled koji se stvarno može istaknuti u prirodnom okruženju, što ih čini savršenim za glamping.

Geodetske kupole postoje više od 50 godina, a prvi ih je popularizirao Buckminster Fuller, arhitekt i izumitelj. Fuller je vjerovao da je geodetska kupola najučinkovitiji i najpraktičniji oblik skloništa za ljude, te je proveo velik dio svog života projektirajući i promičući taj koncept. Danas se geodetske kupole koriste u razne svrhe, od znanstvenih istraživačkih postaja na Antarktici do ekološki prihvatljivih domova u pustinji.

Jedna od najvećih prednosti geodetskih kupola za glamping je njihova čvrstoća i izdržljivost. Ove strukture mogu izdržati jake vjetrove, velika opterećenja snijegom i druge ekstremne vremenske uvjete, što ih čini sigurnom i pouzdanom opcijom za kampiranje na otvorenom.

Još jedna prednost geodetskih kupola za glamping je njihov jedinstven izgled. Sferični oblik kupole stvara upečatljiv vizualni kontrast u odnosu na prirodno okruženje, čineći je posebnom značajkom na svakom mjestu za glamping.

Geodetske kupole također su vrlo prilagodljive i mogu se dizajnirati kako bi zadovoljile specifične potrebe glamping operacije. Na primjer, veličina i raspored kupole mogu se prilagoditi potrebama pojedinačnih gostiju ili grupa, s opcijama za više spavaćih prostora, kupaonica i drugih pogodnosti. Osim toga, unutrašnjost kupole može se opremiti raznim namještajem i dekorima kako bi se stvorio ugodan i udoban prostor za opuštanje i opuštanje gostiju. Ove kupole mogu biti opremljene svim pogodnostima tradicionalne hotelske sobe, uključujući udoban krevet, luksuznu posteljinu, pa čak i vlastitu kupaonicu.

Geodetske kupole također se mogu koristiti za zajedničke prostore u glampingu, kao što su blagovaonica, dnevni boravak ili prostor za aktivnosti. Jedinstveni dizajn kupole stvara prostrano i prozračno okruženje, čineći je savršenim mjestom okupljanja gostiju. Dodatno, sferični oblik kupole omogućuje filtriranje prirodnog svjetla iz svih kutova, stvarajući toplu i privlačnu atmosferu.

Mnogi vlasnici glampinga otkrili su da su geodetske kupole isplativa investicija, budući da nude jedinstveno i nezaboravno glamping iskustvo za koje su gosti spremni platiti viši iznos.

 

Glamping
Glamping
Glamping
Glamping
Glamping

Fordern Sie ein angebot an

loader logo

Koristimo kolačiće kako biste mogli vidjeti web stranicu te za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Više o pravilima privatnosti pročitajte ovdje.